Over mij

Daniël Plantinga

Mijn naam is Daniël Plantinga, ik ben 23 jaar oud en ben in juli 2019 afgestudeerd aan de opleiding AV-Specialist (mbo-4) aan het Deltion College in Zwolle. 

Als audiovisueel specialist ben ik stabiel en beheerst, een harde werker en heb ik ervaring met het werken in een team. Ik ben in staat om onder hoge tijdsdruk te werken en ik wen snel aan nieuwe situaties. Daarnaast heb ik een creatieve denk- en werkwijze, een oog voor detail en zal zelf nooit tevreden zijn over half afgeleverd werk. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ik houd van uitdagingen en wanneer er een groot project op mijn pad komt, deins ik niet terug.

Heeft u vragen of denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Dan hoor ik graag van u!

Over mij

Flexibel inzetbaar

Mede door mijn diverse stages en werkplekken heb ik al veel ervaring opgedaan in zowel de PT- als de AV-branche. Ik heb veel meercamera registratie- en ENG klussen mogen doen en heb daarnaast veel ervaring met de opbouw en bediening van licht-, geluid-, en lasershows in veel verschillende poppodia, nachtclubs, theaters, congrescentra, evenementenhallen en sporthallen. Niets is mij te gek. Van licht en geluidstechniek tot de volledige infrastructuur voor video, het komt mij allemaal bekend voor.

Naast deze passie en werkzaamheden in de AV-wereld vind ik het leuk om nieuwe content te ontwikkelen voor radio, televisie, internet en digitale (nieuwe) media. Ik heb een vlotte pen en vind het leuk om administratief en creatief bezig te zijn.

Tevreden klanten

Succesvolle projecten in 2020

Sebastiaan Bril

Freelance lichttechnicus

Ik heb een aantal jaar bij Daniël in de klas gezeten. Ik kwam er toen achter dat Daniël veel wist van het vak en hij is erg leergierig. Hij is in voor een grapje maar heeft hij ook een serieuze kant. Kortom Daniël is een prettige collega om mee te werken!

Kevin Redmeijer

Freelance lichttechnicus

Daniël ken ik niet anders dan een hard werkende collega. Hij is iemand die erg leergierig is en is ook zeker gezellig om mee te werken. We hebben niet zo veel klussen samen gedaan, maar wel genoeg om te weten dat je een hele handige aan Daniël hebt.

Klanttevredenheid

Recensies

Rianne Wevers

Office Manager, Allus Media

Wij hebben Daniël mogen leren kennen als een serieuze en harde werker en maken regelmatig gebruik van zijn diensten op av gebied en hopen dat ook nog veel te kunnen blijven doen!