Over mijn bedrijf

Daniël Plantinga Mediaproducties is een jong en dynamisch (freelance) mediabedrijf. Wij zijn uw ondersteuning tijdens uw meercamera – of ENG project als cameraman, editor, licht- of presentatietechnicus of (technisch) assistent. Als flexibele partner zijn wij een aansprekende partij op de markt.

Met onze onderdelen Broadcast-, ENG,- en Event services bieden wij een breed pakket aan diensten en denken graag met u mee. Wij bieden u de juiste oplossing voor een juiste prijs, passend bij uw vraag. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op de diensten.

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

Services

Onze diensten

ENG Services

Assistentie nodig bij uw ENG klus?

Lees meer...

Daniël is in te huren als allround AV-medewerker. Denk hierbij aan taken als cameraman, (operationeel) assistent, gaffer en video editor (inclusief basis kleurcorrectie en audionabewerking).

Zelf een ENG klus of video nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Services

Onze diensten

Broadcast Services

Nét dat extra handje tijdens uw meercamera registratie?

Lees meer...

Nét dat extra handje tijdens uw meercamera registratie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan taken als geluidstechnicus, beeldtechnicus, regisseur, schakeltechnicus, audio- en/of camera operator, editor, en operationeel assistent.

Zelf een meercamera registratie nodig? Dat is mogelijk in samenwerking met een van onze partners! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Event Services

Extra handje nodig met licht- of geluidswerkzaamheden bij uw evenement?

Lees meer...

Geen probleem! De event services bied uitkomst. Denk hierbij aan functies als (operationeel) assistent, presentatietechnicus en lichttechnicus.

Heeft u zelf licht- en/of geluid nodig op uw evenement? Dat is mogelijk in samenwerking met een van onze partners. Vraag vrijblijvend een offerte aan.