Tokyo 2020 – Paralympische Zomerspelen

In opdracht van Allus Media, Argus Productions en eindklant Olympic Broadcast Services hebben wij in de zomer van 2020 af mogen reizen naar de hoofdstad van Japan voor werkzaamheden op de Paralympische Spelen. In het Tokyo Metropolitan Gymnasium hebben wij de graphics mogen verzorgen van tientallen tafeltenniswedstrijden voor wereldwijde afnemers als Eurosport, NPO1 (NOS), Discovery+ Sport, BBC, ARD, ZDF, VRT, Canvas, Eén en vele anderen wereldwijd.

Opdrachtgever

Allus Media B.V. / Argus Productions B.V. / OBS (Olympic Broadcast Services) en Grafity Media

Soort productie

Meercameraregistratie

Functie

Graphic operator

Afnemers

Eurosport, NPO1 (NOS), Discovery+ Sport, BBC, ARD, ZDF, VRT, Canvas, Eén en vele anderen wereldwijd

Locatie

Tokyo, Japan