CSI De Peelbergen CSIO3* – Longines EEF Nations Cup

Van 3 tot en met 6 juni 2021 was Equestrian Centre de Peelbergen de gastlocatie voor de Longines EEF Series Regional Qualifier (RQ). Longines EEF Series Peelbergen fungeert als de RQ in regio west van de onlangs gelanceerde Longines EEF Series (voorheen Nations Cup Divisie 2). Regio west bestaat uit Andorra, België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Groot-Brittannië en Monaco. De teams die in de top drie van deze etappe eindigen, kwalificeren zich voor de Longines EEF Series Finale op het CSIO4* Warschau in juli 2021.

In opdracht van Allus Media hebben wij de registratie mogen verzorgen. Een mooie meercameraproductie met de OBV 3 vanaf twee pistes, inclusief commentaar en slowmotion oplossing. Vier dagen live op ClipMyHorse.TV.

Opdrachtgever

Allus Media B.V.

Soort productie

Meercameraregistratie

Functie

Hoofdbeeldtechnicus

Aantal camera's

3 camera’s

Afnemers

ClipMyHorse.TV 

Locatie

Kronenberg