KWPN Eindpresentatie Verrichtingsonderzoek

Op 14 mei 2021 waren wij, in opdracht van Allus Media, aanwezig bij de eindpresentatie van de verrichtingsonderzoeken van de KWPN in Ermelo. Als een hengst wordt aangewezen voor het verrichtingsonderzoek, dan begint hij aan het laatste traject op weg naar zijn goedkeuring. De hengsten worden in het verrichtingsonderzoek gedurende een aaneengesloten periode getest op hun natuurlijke aanleg voor de sport, instelling en op karakter. Ze worden geselecteerd met het oog op hun eventuele rol als vaderdier binnen de toekomstige KWPN- populatie.

Opdracht betrof een 1-cameraregistratie inclusief graphics faciliteiten.

Opdrachtgever

Allus Media B.V.

Soort productie

Livestream

Functie

Hoofdbeeldtechnicus & graphics operator

Aantal camera's

1 camera

Afnemers

ClipMyHorse.TV & KWPN TV

Locatie

Ermel0