Daniël Plantinga Mediaproducties lanceert nieuwe website

ZWOLLE – Daniël Plantinga Mediaproducties ziet er vanaf maandag 26 augustus anders uit met de komst van een nieuwe website.

De veranderingen in medialand gaan razendsnel. Met de komst van steeds meer audiovisuele bedrijven is het voor Daniël Plantinga Mediaproducties belangrijk om goed bij de tijd te blijven of zelfs vooruit te lopen. Daarom is besloten om de website een opfrisbeurt te geven. Met een nieuw vormgevingspakket én met een nieuwe manier van nieuws brengen hoopt Daniël Plantinga Mediaproducties haar positieve imago de komende jaren vast te kunnen houden.

De nieuwe website past helemaal bij Daniël Plantinga Mediaproducties. Het oogt fris en vernieuwend maar toch ook erg vertrouwd. Het is dan ook met enige trots dat Daniël Plantinga Mediaproducties het nieuwe vormgevingspakket en de nieuwe website lanceert.